BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.11.22. 11:37 BigMama

Mozgás a babának - babaúszás, gyerekúszás avagy mindegy csak víz legyen

IMG_2372.jpgIMG_3395.JPG

Aki babaúszás ellenes az ne olvassa most ezt a bejegyzést mert íme egy olyan kis iromány ami áradozik a babúszásról és annak előnyeiről.

Erre a babauszira konkrétan ismerősök ajánlásá által jutottunk és immáron negyedik éve nem bánjuk meg. Mindkét lányom már 4 hónapos kora óta jár és meg kell hogy mondjam az egyik legjobb program/sport amit találhattunk nekik. Nagyobbik lányom még nincs 4 éves de már egyedül úszik. A kisebbik meg nagyon-nagyon élvezi.

Most hallgathatnám, hogy ez vagy az meg bacik, meg mozgáskoordináció, de mi nem bántuk meg és semmiben nem gátolt minket.

A hely ahova mi járunk egy családi vállalkozás csak babúszásra specializálódtak ezért mindenképpen tisztább, melegebb és bababarátabb bármelyik uszodánál. Van sok játék, isteni oktatók és kulturált szülők. A legújabb hogy infraszaunát os beépíttettek amit gyerekek is használhatnak. nagyon élvezi mindenki.

Hol van ez a csudi jó hely?

www.babauszi.hu

Szólj hozzá!

Címkék: baba mama


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr74919681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása