BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

2012.06.13. 13:43 BigMama

Bababarát, gyerekbarát, családbarát szállások

Salgóbánya május 439kicsi.jpg   Rájöttem hogy amiben igazán nagy hiány van, az egy olyan honlap ahol igazi tapasztalat alapján lehetne ötleteket szerezni családbarát vagy gyerekbarát szállásokról.

Manapság szinte mindenki így hirdeti magát. De szerintem az hogy van egy babaágy, meg gyereketetőszék az manapság már kötelező, nem szabadna extra szolgáltatásnak lenni.

Már több helyen jártunk a családommal. Először harmadmagunkkal majd most már négyen.

 

Először is mi az amitől igazén gyerekbarát egy szállás:

- Családbarát környezet - értsd a gyerek nem tud az utcára rohanni közvetlenül a bejáratból

- Családbarát személyzet - megértőek, türelmesek és ami nagyon fontos rugalmasak (nem hanyagolják el a gyerekeket, de nem is másznak a képükbe).

- Gyerekprogram lehetőségek: És most ezalatt nem durva csúszdaparkokat értek hanem játszótér, normális játszószoba, benti játék lehetőségek, állatok (lovarda, állatsimogató stb.), kerti lehetőségek stb. Ami nagyon elszomorító hogy rengetek gyerekbarát szállodában egy olyan gyerekszoba vagy gyereksarok van kialakítva ahová egyik gyerek sem teszi be a lábát. Pl nincs ott semmi csak egy asztal filctollakkal ceruzákkal és könyvek. Csak egy figyelemfelhívás az ilyne szállodáknak - rajzolni nem kell külön játszó sarok.

- Ha nyár akkor mindenképpen medence és ha kisgyerekről van szó, akkor gyerekmedence de szerintem az is OK ha a közelben van nagyon jó strand vagy tó - pl Balaton vagy fürdőtó

- Gyerekbarát menü - ne legyen túl exkluzív az étlap vagy legyen valami a gyerekek számára is

Azután ezekre jönnek rá az extrák:

- Gyerekfelügyelet - ez persze csak 3 év felett jön szóba mert addig nem nagyon mennek el a gyerekek úygsem

- Szervezett gyerekprogramok

- Gyerekdiszkó (odavanna érte)

És extrákat még végtelenségig lehetne sorolni.

A következőkben bemutatok néhány helyet ami szerintem igenis gyerekbarát és még a pénztárcánkat sem nyírja ki.

1 komment

Címkék: szállás gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr564522175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domberka 2013.07.27. 22:30:40

Sziasztok, én nemrég jártam budán a Hotel Molnár Budapesti szállodában és nagyon kedvesek voltak a recepciósok és a pincérek is a gyerekeimmel. :) Jó érzés volt, hogy a kertben eljátszadoztunk vele és még arra is jutott pár percem hogy a napágyon szusszanhassak egyet. Ajánlani tudom minden kiscsaládnak, gyerek és bababarát kis szálloda nagyon. :) Akit érdekel: www.hotelmolnarbudapest.hu
süti beállítások módosítása