BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.09.03. 15:58 BigMama

Családbarát kirándulás avagy egy csodálatos Budapesti délelőtt

DSCF1332.JPG

Egy augusztusi vasárnapon egy nagyon jó kis kirándulást tettünk Budára a Hidegkúti útra. Az interneten fedeztem fel már néhány hónapja egy gyerekbarátnak mondott kis éttermet. Bár mi Pesten lakunk és eléggi kint a város szélén mégis annyira szerettem volna ide elmenni, hogy férjem végre beadta a derekát és útrakeltünk. Tőlünk 40 perces út volt, de nagyon is megérte, mert mire elverekedtük magunkat a hegyek közé egy  valóságos kis ékszerdoboz fogadott minket a Cafe Provence egy modern, hangulatos, családias és teljesen gyerekbarát étterem.

www.cafeprovence.hu

Van gyermek szoba, pelenkázó, kertben játszótér, szépen díszkövezve minden. Van gyerekmenü limonádé és nem utolsó sorban a felnőtteknek is egy kulináris és nyugodt családia élvezet. Nagyon, de nagyon tetszett. Aki a közelben lakik annak szerinte kötelező ide ellátogatni aki messzebb annak egy családi kirándulásnak is

 DSCF1342.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: étterem kirándulás gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr804751375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása