BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.06.13. 14:15 BigMama

Gyerekbarát üdülés 2: Fürdőkánaán családiasan

Tavalyi évben voltunk először és megyünk ismét egy szerintem kevésbé ismert, de annál jobb fürdőhelyre.

Kiskunmajsáról beszélek és konkrétan a a Jonathermal komplexumról. www.jonathermal.hu

A fürdőhely egy fél falunyi komplexum gyakrolatilag van ott minden ami szem szájnak ingere. Amitől jó, hogy a stranddal szemben egy üdülőfalu található ahol számos üdülőház, apartman van kiadó, tartozik hozzá kemping is aki esetleg a sátorozás nagy szerelmese.

Az üdülőházak teljesen önellátóak és nagyon olcsók. Nagyok és belefér az egész pereputty. Többjükhöz tűzrakóhely is tartozik, így esténként jó kis szalonnázást lehet csapni.

A strandon van csúszdapark, fürdőtó (felfújható heggyel, mászófallal), élménymedencék, gyerekmedence, gyönyörű új játszótér és rengetek fűfelület. Vannak tipikus strandkaják is (ettől még igazibb) - lángos, hal, palacsinta, gyros és a magyaros paletta.

Ami más programot illet - Van szamárfarm és csárdák a közelben. Kecsekmét is elég közel van.

Igazából ideális egy hétvégére, amikor az ember tudja, hogy nagyon meleg lesz kisebb gyerekekkel akik még nem igényelnek 100 csúszdát.

Nyári hétvégékre nagyon tudom ajánlani.

Szólj hozzá!

Címkék: szállás baba mama gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr834585775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása