BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

2012.06.13. 13:58 BigMama

Gyerekbarát szállás 1: Panzió a Pilisben

Nem is olyan régen Komárom-Esztergom megyében jártunk egy nagyon jó panzióban.

A hely neve: Pollushof Panzió - www.pollushof.hu

A hely igazán gyerekbarát és pénztárca barát is.

Először is a személyzetről: Nagyon kedvesek aranyosak, figyelnek arra ha alszanak a gyerekek/babák. Az étlapon bármit módosítanak a mi kérésünk szerint. Nagyon rugalmasak.

Ami nagyon jó, hogy egy igazi mini állatkert van benne. Csomó gyík, kígyó, teknős, rágcsáló és halak. A gyerekek órákig el tudnak velük lenni nézegetik őket, és beszélgetnek velük. Az én lányom minden este el is köszönt tőlük. Igazán nagyon érdekes.

A kertben minden van ami egy gyereknek kell és minden a fedett terasz mellett így amíg a gyerekek játszanak addig a szülők szürcsölhetik a koktélt, kávét, sört, bort stb.
 Van játszótér, trambulin, homokozó, zsák hinta stb. Van focipálya, röplabdapálya.

A pincében két rész található egy wellness: Szauna, masszázsszoba és egy játékszoba: csocsó, billiárt, ping-pong, darts, jéghoki. Nagyon jó főleg esős időben.

Az étlap hagyományos de nagyon finom és hatalmas adagokat adnak. A konyhafőnök rugalmas.

A környező települések bővelkednek látnivalóban vagy programban. Először is ott va Dorog, a fürdőtóval, Esztergom, Visegrád, Piliscsaba, Zsámbék és még sorolhatnám

Nem utolsó sorban pedig rengeteg, babával vagy gyerekekkel is könnyen teljesíthető túraútvonal van a közelben.

Ami az árat illeti, olcsó, gyerekek után keveset kell fizetni, érdemes a honlapon szemezgetni. Vannak akciók, csomagok amitől még olcsóbb lesz.


Mindenkinek nagyon tudom ajánlani.

Szólj hozzá!

Címkék: szállás baba mama gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr944585720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása