BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.09.24. 16:18 BigMama

Családbarát fürdőzés, tökéletes nyári program Budapesten

Nem olyan könnyű Budapesten olyan strandot találni ahol pici babával is el lehet lenni, nincs akkora tömeg és kulturált eléggé ahhoz, hogy még a vízbe is bevigyük a babát. Sokat gondolkodtunk hova is menjünk ma 35 fokban. Ekkor eszembe jutott, hogy nagyon régen szeretnék már eljutni a Ramada Resortba - Aquaworld az M0-s mellé. Nagy csúszdapark elég nagy kinti résszel, gyerek és baba medencével. Jó nem túl olcsó, de egyszer egy nyáron megéri és bele is fér.

Ami nagyon jó volt benne, hogy külön csúszdarész van gyerekek számára egész normális csúszdákkal, nem csak miniatűr játszótér szerű csúszdával hanem igazi hosszú csúszdapark csúszdákkal.

Van két játszóház is. Egy a fürdőrészen, egy pedig külön használható.

Sokan voltak, dugig volt a parkoló mégsem érezte az ember hogy annyian ott vannak, mert a nagy területen eloszlottak.

Amit hiányoltan az az árnyékos részek. Aki rutinos volt már tudta, hogy az épület fala ad legtovább legtöbb árnyékot ezért oda szállásolta el magát. Sajnos mi innen már kiszorultunk ezért a kis fák nem adtak elég árnyékot.

Ettől eltekintve nagyon jó választás volt egy meleg nyári napra amit az ember víz közelében szeretne eltölteni.

http://www.aqua-world.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás baba mama


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr804751112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása