BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.07.17. 18:57 BigMama

Gyerekbarát szállás 3: Középkori nyaralás

Nemrég szerencsém volt egy nagyon jó kis családi nyaralás részese lenni.

A hely Sümeg Hotel Kapitány. A nyaralás közepes árfekvésűnek mondható a jelenlegi wellnesses nyaralásokat nézegetve. Azért esett erre a választásunk mert gyereke számára nagyon érdekes és mulatságos lehet. Napos és esős időre is vannak programlehetőségek ezért nincsen unatkozás.

www.hotelkapitany.hu

A szálloda: Nagyon barátságos. Egy családi vállalkozásból nőtte ki magát egy nagy nagyon szinvonalas szálloda és üdülő komplexummá. A szállodának belső és külső medencéi is vannak. Felnőttek és gyerekek egyarnt megtalálják a maguknak valót. Van csúszda is ami az én 3 éves kislányomnál kötelező elem. A babáknak még a medencék mellett is van járóka. A szálloda mindeössze három szintes ezért nagyon közelinek és barátságosnak túnik minden. A személyzet nagyon kedves és igazán udvarias. A takarítónők is nagyon aranyosak voltak. Nyilván minden alap dolog található benne, etetőszék, kiságy stb, de szerintem ez termászetes.

Étkezés: Azt tudom rá mondani, hogy csillagos ötös. Nagyon, de nagyon finom bőséges, csomó házikészítésű étellel és a gyerekeknek mindig van valami. Az én kislányom nem egy nagy evő, de itt mindig talált magának valót. Félpanzióra érdemes menni. Mi délben a vár lábánál lévő csárdában ettünk egy leves és így bőven jól megvoltunk. A csárdában nagyon finomak az ételek és van gyerekeknek játszórész kialakítva ami nagyon jó és gyerekeknél jól áthidalja az várakozás perceit.

Wellness: Akinek fontos itt mindent megtalál. Az aromafürdőkön keresztül a thai masszázsig, kozmetika, fodrász, szolárium, fitenn terem stb. Persze egy nagy gyerekeseknél megoldható.

Gyerekprogramok: A szállodában magában nem sok gyerekprogram van és sajnos a játszószoba is szegényes, de a vár és a lovagitorna kárpótól mindenért.

Vár és lovagi torna: Heti rendszerességgel és nyárom naponta rendeznek lovagi tornákat, vagy a kültéri vagy beltéri arénában. Nagyon látványos és a gyerekek nagyon élvezik. A vár maga is érdekes.  kínzókamra különösen vicces. Az íjászkodás kipróbálását mindenkinek ajánlom, mert az íjászfiú olyan kedves és aranyos, hogy mi bizony legalább10 kört lőttünk vele.

Egy szó mint száz nagyonde nagyon tudom ajánlani. Azt nem mondanám hogy pénztárca barát, de nem megfizethetetlen. Aki a végvári napokkor megy még több látnivalót kap, vásárt, mindenféle bemutatót, kovácsolás, és egy igazi várostrom amit régebben volt már szerencsém megnézni és nagyon jó volt.

Szólj hozzá!

Címkék: szállás baba mama gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr554585955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása