BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.09.03. 15:14 BigMama

Csalódás avagy ahol többször tuti nem szállunk meg.

Ha már írtam olyan helyekről amelyekről ódát zengek, hogy milyen jók bemutatom, hogy bizony tudok én is csalódni és kritizálni egy helyet.

Szerencsém volt egy családi rendezvény kapcsán Cserkeszőlőbe a  négy csillagos cseppet sem olcsó Aqua Spa Wellness szállodába utazni.

Amit írni tudok, hogy ritkán de már az indulás előtt sikerül az embernek csalódni. Az egész úgy kezdődött, hogy nővérem foglalt egy bungalowt ahol ők is és mi is elfértünk a szumma  gyermekkel. Férjem odatelefonált néhány nappal előtte, hogy megoldható-e a félpanzió vacsora helyett ebédet kérni. Több telefonálás után beleegyeztek azonban mire odaértünk már senki nem tudott róla úgyhogy ott kellett bizonygatnunk, hogy mi miben egyeztünk meg egy hölggyel a telefonban.

Ezután következett a recepció roppant flegma és modortalan stílusa. De ilyen apróságoktól nem hagytuk magunkat. Vidáman vetettük bele magunkat a nap eseményeibe egészen addig amíg nem vettük észre a délutáni altatás alkalmával, hogy a szállodában a többi bungalowban bizony aerobic tábort rendeznek melynek napi többszörös edzései a mag diszkó hangosságú zenéjével a házunk melletti füvön van megszervezve. De még itt is azt mondtuk OK nappal van stb.

De aztán jött az arcon csapás, amikor egyszer csak este 9 fele elkezdődött egy hajnali 3-ig tartó diszkó melynek zenéjétől néha még az ablakok is berezonáltak. Amikor még éjfélkor sem tért véget a recepción próbáltam segítséget kérni, illetve jelezni a problémánkat.Válasz: "Meg lett nekik engedve ez van". 

Reggel nulla alvást követően és bosszúsan mentünk a wellnessrészlegbe ahol egy teljesen vízköves, néhol barna foltos medencerészleg fogadott minket. Minden ablak nyitva hatalmas huzattal.

Egyszóval borzasztó volt. Senkinek nem ajánlom sem a személyzet sem a hely nem hagyott bennünk semmilyen kellemes emléket.

Akinek van még ilyen szívesen megoszthatja velem..

Szólj hozzá!

Címkék: szállás panasz


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr254749453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása