BigMama

Tapasztalj, kritizálj, gondolkozz anyuka

Friss topikok

Linkblog

Címkék

2012.07.22. 22:20 BigMama

Családbarát üdülés 4: Vendégház extrákkal a természetben

Tavaly előtt karácsonyra szüleimet és anyósomékat egy nagyon jó kis ajándékkal leptük meg. Egy családi nyaralás a hegyekben. Ahogy kutatgattam a neten találtam egy nagyon, nagyon jó helyet. Erdei, eldugott, családias és nyugodt.

A hely neve: Vendégház a Zöldkapuhoz

www.zoldkapuvendeghaz.info

Az erdei házikó Salgóbányán található egy várrom lábánál. Maga a ház is beleszeretni való, de a tulajdonosok és a környezet méginkább. A vendégházat egy házaspár kezeli akik a földszinten laknak. A hölgy készíti a finomabbnál finomabb reggeliket és ebédeket, vacsorákat. Az emeleten vannak a vendégház kiadó szobái. A szobák berendezései modernek de mégis vidéki hangulatot árasztanak. Vannak kis és nagy szobák, szobák erkéllyel és galériával.

A kertben kutya - nagyon aranyos és őzike is van. Nyáron a meleg elől a kerti medencébe lehet csobbanni és a fedett teraszon lehet ücsörögni. A pincében kis wellness rész található jacuzzival és szaunával.

A szállás nagyon gyerekbarát. Bababarát, mert vannak babásutazőás minden kelléke, de azért a szobák az emeleten vannak így pici gyerekkel nehéz a közlekedés. Viszont 1-1,5 év felett nagyon jó hely. Főleg egy kisebb társasággal eltöltött hétvégére.

A ház mellett található egy tájház is tömérdek trófeával még egérke is van. A mi lényunknak nagyon tetszett. A várrom is nagyon közel van, gyönyörű a kilátás és az odavezető utat kisgyerekek is meg tudják tenni.

Egyszóval egy hétvégi családi kiránduláshoz tökéletes. Salgóbánya május 518KICSI.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szállás baba mama gyerekbarát


A bejegyzés trackback címe:

https://bigmama.blog.hu/api/trackback/id/tr344662800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása